COMUNICAT DE PRESĂ referitor la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii

Read Time44 Second

GUVERNUL ROMÂNIEI

9.11.2016

 

COMUNICAT DE PRESĂ

referitor la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii

 

 

Guvernul României adresează felicitări Președintelui ales al Statele Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

Prim-ministrul Dacian Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare Vice-Președintelui ales al Statele Unite ale Americii, domnul Michael Richard Pence.

Cu această ocazie, prim-ministrul Cioloş a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, fundamentat pe valori și responsabilități împărtășite, ca fiind unul solid ce oferă premisele pentru dezvoltarea sa pe mai departe, în toate dimensiunile.

România este și va rămâne un aliat și partener de încredere al SUA. Cooperarea dintre România și SUA contribuie la asigurarea securității comune și a întregii comunități transatlantice.

Guvernul României va acorda pe mai departe o atenție sporită dezvoltării și aprofundării relațiilor bilaterale cu SUA pe dimensiunea economică, în baza oportunităților existente pentru avansarea prosperității comune.

 

About Post Author

#News247WorldPress

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and David William. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading