News247WorldPress anunta Proiectul Educatie Media-Comunicare semnat astazi la Calarasi

Read Time43 Second

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress anunta in premiera semnarea in Romania dupa Educatie Juridica , extinderea unui  nou proiect functional din anul 2020 si anume Educatie Media- Comunicare. Proiectul a fost semnat de catre conducerea ISJ Calarasi doamna prof. Roxana Natalia Pațurcă (Vezi foto mai jos), cu o perioada de desfasurare pana la sfarsitul anului scolar 2022-2023.

Raluca Caraion

In aceste conditii, aspecte ce tin de denigrare, atacul la persoana, opinia, dreptul la libera exprimare, petitia, informare institutionala si altele vor face obiectul  activitatilor din protocolul incheiat cu Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress. In perioada imediat urmatoare se vor desfasura activitati in completarea Educatiei Juridice care functioneaza deja la nivelul  unitatilor de invatamant .

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress saluta initiativa si cooperarea ISJ  in domenii precum media si comunicare astfel incat nivelul de educatie al elevilor din Calarasi sa fie unul adaptat nevoilor actuale.

 

 

News247WorldPress

About Post Author

#News247WorldPress

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and David William. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading