News247WorldPress: Admitere 2022 Universitatea ,,#Apollonia” din Iasi,continua sa fie locul unde privesti, asculti si studiezi datorita unei baze materiale de ultima ora

Read Time59 Second
Universitatea ,,Apollonia” din Iasi,continua sa fie locul unde privesti, asculti si studiezi datorita unei baze materiale de ultima ora: radio,tv, agentie de stiri, edituri si locatii unde va asteptam sa ne fiti colegi.
Angajatorii de top: Consiliul Judetean Iasi, TVR Iasi, News247WorldPress, si alte nume sonore ale bransei sunt motive serioase pentru a veni la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii si Jurnalism din cadrul Universitatii ,,Apollonia” Iasi.

This slideshow requires JavaScript.

Eu sunt Robert Williams si impreuna cu echipa News247WorldPress am absolvit cursurile de licenta la FSC “Apollonia” Iasi…continuam mai departe la cursul de zi master ..Comunicare Institutionala”, unde va  asteptam sa ne fiti colegi, sa invatam impreuna noutati si tainele profesiei.
Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress recomanda Universitatea #Apollonia din Iasi,aceasta institutie de invatamant superior a demonstrat pe parcursul anilor un atasament fata de valorile academice, nevoile studentilor si o relatie stransa cu angajatorii pentru a veni in sprijinul acestora.
By
Robert Williams
David William

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.