Amendamentul Ponta

Read Time1 Minute, 38 Second

Victor-Ponta-USL-bilant-2-ani-Narcis-Pop-29

Retragerea ori demisia din functiile politice si guvernamentale  a celor cu probleme in justitie nu este privita cu ochi buni de catre cei in cauza.

Victor Ponta scapa pentru moment de retragerea sa,  scapa de nemultumitii care si-au manifestat deschis dezacordul in privinta lui si al lui Liviu Dragnea.

2013_02_15_liviu dragnea 9_rsz

Victor Ponta a dovedit ca un esec personal poate fi distrugator in cazul sau. Esecul politic este foarte contestat insa nesustinut  de catre echipa PSD. Nimeni in afara de membrii unui partid nu are dreptul sa schimbe ceva. Electoratul sanctioneaza un partid prin votul sau.

Necazurile celor vizati de excludere,suspendare si orice alte forme de sanctionare sunt foarte mari. De la un caz la altul  se poate deduce foarte usor impactul acestei  formatiuni politice denumite PSD. Baroni locali, conexiuni cu interlopii, trafic de influenta, mita, blocaj institutional datorita arestarilor ori cercetarilor in curs asupra ministrilor din cabinetul Nastase si Ponta.

Suspiciunile conform carora acest partid este divizia politica a serviciilor secrete pot fi confirmate eventual de numarul mare de fosti ofiteri  in Parlamentul Romaniei, in comisiile SRI,SIE si alte institutii.

Viorel Ponta nu isi asuma acuzatiile de plagiat, de traficul de influenta din dosarul Duicu cat si ,,Referendumul” sau ,,Diaspora”. Romanii vor fi martorii unui  om care conduce singur un partid,un guvern si o tara?

Liderul de facto al formatiunii este de departe necunoscut . Acest personaj este pictorul,creatorul si dumnezeul dezastrului din PSD si Romania. Daca astazi  Ponta si Dragnea isi pun cenusa in cap si denunta comunismul si asocierea cu Ion Iliescu…atunci este un semn de disperare inimaginabila. Farmecul, brand-ul si doctrina acestei formatiuni de stanga  are la baza originile sale comuniste. Acesta formatiune a dat nastere unui amalgam de loseri si sateliti politici ,tocmai pentru a monopoliza scena politica si chiar a reusit.

Amendamentul Ponta va insemna sfarsitul unui dinozaur al politicii romanesti? Conducerea unui partid de catre o familie?

By

Robert Williams

Editor in Chief

News24.7WorldPress

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.