News:PERSOANE DATE ÎN URMĂRIRE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

Read Time1 Minute, 30 Second

PERSOANE DATE ÎN URMĂRIRE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

 

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 185 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

 

În perioada 15 – 21 aprilie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 121 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 78 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

 

De asemenea, au fost depistate 64 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 54 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 3 aveau mandat de arestare preventivă, 3 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar pe numele a 4 dintre acestea fuseseră emise sentințe de internare într-o unitate spitalicească.

 

Exemple:

 

Un bărbat, de 42 de ani, din Gorj, care se sustrăgea executării unei pedepse de 21 de ani de închisoare, pentru comiterea  infracţiunii de omor deosebit de grav, a fost depistat, la data de 16 aprilie a.c., de polițiștii din Dolj și încarcerat în Penitenciarul Craiova.

 

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din Hunedoara au depistat, în localitatea de domiciliu, un bărbat de 23 de ani, din Lupeni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi 9 luni închisoare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Bârcea Mare, județul Hunedoara.

 

Un alt bărbat, de 27 de ani, din Brăila, care se sustrăgea arestării preventive, pentru comiterea de infracţiuni la regimul armelor, muniţiilor, explozivilor şi substanţelor periculoase, a fost depistat, la data de 19 aprilie a.c., de polițiștii brăileni şi încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brăila.

About Post Author

#News247WorldPress

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and David William. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading