Educatie Juridica in scolile din Ciofrângeni si Poienari-Argeș, cu participarea domnului judecator dr.Rebeca Ion

Read Time1 Minute, 8 Second

Domnul judecator dr.Rebeca Ion din cadrul Curtii de Apel Pitesti a tinut ore de Educatie Juridica la scolile gimnaziale din judetul Arges dupa cum urmeaza:

17 ianuarie Școala Poienari -Argeș

May be an image of 10 people, child, people standing and indoor

Foto: Judecator dr. Rebeca Ion in mijlocul elevilor de la  Școala Poienari -Argeș

La invitația inimosului primar Dragoș Boncea și a doamnei director de la Școala Gimnazială Poienarii de Argeș- Ana Maria Ivan, zeci de copii ai școlii, într-o atmosferă caldă și prietenoasă, au aflat noțiuni juridice elementare, au discutat despre comunicarea cu părinții, despre rețelele de socializare, cum se pedepsește traficul de persoane și despre bullyng.

May be an image of 12 people, people standing and indoor

20 ianuarie 2022,  Școala Gimnazială Ciofrângeni

,,Mulțumesc, domnului director și doamnei înv.coordonator Cati Mariana Deaconu pentru invitație!” a declarat domnul judecator dr. Rebeca Ion dupa incheierea orei de Educatie Juridica desfasurata la  Școala Gimnazială Ciofrângeni Arges.

Curtea de Apel Pitesti este in prezent singura instanta din Romania implicata neintrerupt din anul 2015 in Proiect Educatie Juridica Pilot Arges I-II, numarand activitati de Educatie Juridica zilnice sau saptamanale, impreuna cu partenerii Baroul Arges si Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  in calitate de initiator.

Felicitari tuturor participantilor si atunci cand nu putem ajuge la dumneavoastra va invitam sa ne urmariti pe canalulul youtube unde veti gasi raspunsuri in interviurile si lectiile inregistrate. Preluarile sunt cu titlu gratuit si mentiunea sursei.

Canal Youtube  News247WorldPress

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

#News247WorldPress

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and David William. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading