Educatie Juridica Proiect Arges II la Școala Gimnazială “Virgil Calotescu ” Bascov.

Read Time1 Minute, 13 Second

May be an image of 12 people, people standing and indoor

La invitatia profesorilor si a elevilor de la Școala Gimnazială “Virgil Calotescu”  Bascov, domnul judecator dr. Rebeca Ion a tinut activitate de Educatie Juridica in cadrul Proiectului Arges II.

Magistratul a declarat :”Mulțumesc, doamnei directoare Valeria Ion și domnului profesor Cristian Manolache pentru invitație !”.

Initiatorul Proiectului Educatie Arges II, Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress si partenerul Curtea de Apel Pitesti continua sa ajunga la elevii si profesorii din diferitele colturi ale judetului.

Proiectul Educatie Juridica Arges II este functional pentru perioada cuprinsa intre 2019-2023 si este continuarea perioadei 2015-2017 in care a activat cel mai ambitios proiect pilot de implementare a Educatiei Juridica cu predare obligatorie asa cum este cuprins in lege si va fi functional incepand cu anul scolar 2022.

Istoric al Bascov Arges

Comuna se află în centrul județului, pe malul drept al râului Argeș și pe malurile râului Bascov, la nord-vest de municipiul Pitești. Este străbătută de șoseaua națională DN7, care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea. La Bascov, din acest drum se ramifică șoseaua națională DN7C, care duce spre nord la Sibiu, traversand municipiul Curtea de Arges si Munții Făgăraș. Tot din DN7, la Prislopu Mic se ramifică șoseaua județeană DJ704D, care duce spre sud-vest la Băbana. Prin comună trece și calea ferată Pitești-Curtea de Argeș, pe care este deservită de stația Bascov. La nord-est de satul Bascov, râul Argeș formează Lacul Bascov, arie naturală de protecție specială avifaunistică.

By

Robert Williams

David William

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.