#EducatieJuridica #News247WorldPress: Judecator dr. Rebeca Ion la Scoala Gimnaziala #Baiculesti,Valea lui Enache Arges

Scoala Gimnaziala Baiculesti, Valea lui Enache  au fost astazi  gazdele  activitatilor de Educatie Juridica  din Proiectul Educatie Juridica Arges II. Domnul judecator dr. Rebeca Ion de la Curtea de Apel Pitesti , purtator de cuvant al institutiei a poposit  la elevii Scolilor  Gimnaziale din Valea lui Enache si Baiculesti  Arges ,unde a vorbit acestora   despre lege, raspundere, aspecte privind violenta, traficul de persoane, etc.

Foto: Judecator dr Rebeca Ion impreuna cu elevii de la Valea lui Enache si Baiculesti Arges

Agentia Britanica de Stiri News247WordPress in calitate de initiator al Proiectului Educatie Juridica Arges II(2019-2023), multumeste elevilor si profesorilor implicati in activitatile de Educatie Juridica si partenerului Curtea de Apel Pitesti.

Domnul judecator dr. Rebeca Ion a ajuns din anul 2015 in scolile si liceele din Arges, are nenumarate activitati inclusiv la TV Arges unde poate fi urmarit ori pe canalu Youtube News247WorldPress si contul personal. Eforturile sunt cu titlu gratuit in mod voluntar , nu exista remuneratie pentru participanti astfel ca cheltuielile sunt asigurate din buget propriu.

Invitam scolile sa transmita orarul unde se poate confirma prezenta domnului judecator dr.Rebeca Ion si a News247WorldPress.

Scurt istoric: Băiculești (în trecut, și Tutana-Băiculești) este o comună în județul ArgeșMunteniaRomânia, formată din satele AlunișuAnghineștiArgeșaniBăiculești (reședința), MăniceștiStejariTutanaValea BrazilorValea lui Enache și Zigoneni.

Comuna se află în vestul județului, în Gruiurile Argeșului, pe malurile râului Argeș, acolo unde acesta formează lacul de acumulare Zigoneni și primește apele afluentului Tutana, la sud de municipiul Curtea de Argeș. Este străbătută de șoseaua națională DN7C, care leagă Piteștiul de Sibiu prin Munții Făgăraș. Din acest drum, la Stejari se ramifică șoseaua județeană DJ704F, care duce spre vest la Poienarii de Argeș. La Valea Brazilor, acest drum se intersectează la rândul său cu șoseaua județeană DJ704H, care duce spre nord la Curtea de Argeș (unde se termină în DN73C), și spre sud la Merișani (unde se termină tot în DN7C). Prin comună trece și calea ferată Pitești-Curtea de Argeș, pe care este deservită de stația Băiculești.

 

By

Robert Williams

David William

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading