#EducatieJuridicaArges : Jud. Rebeca Ion la Școala Gimnazială ” Constantin Cristescu ” Lunca Corbului

Read Time2 Minute, 21 Second

May be an image of 11 people, people sitting, people standing and indoor

Foto: Jud. Rebeca Ion in mijlocul elevilor 13 mai 2022.

Proiectul Educatie Juridica II Arges isi poarta pasii prin prezenta neobositului judecator Rebeca Ion din cadrul Curtii de Apel Pitesti, partener al agentiei britanice de stiri #News247WorldPress (initiatorul Proiectelor Educatie Juridica I-II).

Domnul judecator Rebeca Ion a declarat: “Am fost întrebat de către un elev,dacă am pronunțat hotărâri nedrepte și dacă îmi este “milă ” de cei pe care îi judec.
După ce i-am răspuns ,l-am întrebat și eu ,dacă vrea să fie judecător.
Mi-a răspuns : ” în niciun caz,mai bine mă fac pompier !”
Interesantă alegere ,aprinzi paie pe capul cuiva ,după care încerci să stingi focul .Vă mulțumesc ,dragiii mei pentru lecțiile sincere de viață !

Lunca Corbului este o comună în județul ArgeșMunteniaRomânia, formată din satele BumbueniCataneCieștiLăngeștiLunca Corbului (reședința), Mârghia de JosMârghia de SusPădureți și Silișteni.

Comuna se află în marginea sud-vestică a județului, pe malurile râului Cotmeana, la o distanță de 25 km față de municipiul Pitești, reședința județului, și la 15 Km de orașul Costești, având o suprafață administrativă de 10.358 ha.

Se învecinează cu comuna Săpata la nord, cu comuna Albota la nord-est și la est, cu orașul Costești la sud-est, cu comuna Stolnici la sud și cu județul Olt la nord și la nord-vest.

Aceste sate se află la următoarele distanțe față de cel de reședință : Bumbuieni-7Km , Catane 5Km , Ciești-7Km, Lăngești-1Km , Mîrghia de Jos-6Km, Mîrghia de Sus-7Km, Pădureți-6Km , Silișteni-3Km și la 15 Km de Orașul Costești.

Se învecinează cu comunele Săpata , la nord și respectiv Albota , la Nord-est și Est Orașul Costești , la Sud-est Orașul Costești , la Sud Comuna Stolnici și la Vest și Nord-vest județul Olt.. Este străbătută de șoseaua națională DN65, care leagă Piteștiul de Slatina. La Lunca Corbului, acest drum se intersectează cu șoseaua județeană DJ679, care o leagă spre nord de Poiana Lacului (unde se termină în DN67B), și spre sud de StolniciHârseștiBârla, mai departe în județul Olt de TufeniGhimpețeniNicolae TitulescuVăleniSeacaMihăești și mai departe în județul Teleorman de Călmățuiu de Sus. Tot DN65, lângă Mârghia de Jos, se intersectează cu șoseaua județeană DJ703B, care duce spre nord-vest în județul Olt la Bărăști și mai departe înapoi în județul Argeș la Vedea (unde se intersectează cu DN67B), Uda și Morărești și spre est la Costești (unde se intersectează cu DN65A), RociuCăteasca (unde are un nod de acces la autostrada A1) și Leordeni (unde se termină în DN7).[4]

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_Lunca_Corbului,_Arge%C8%99

Multumim domnului judecator Rebeca Ion, partenerului Curtea de Apel Pitesti, elevilor si profesorilor care acceseaza #EducatieJuridica din Proiectul Arges II.

By

Robert Williams

David William

 

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.