Calendarul activitatilor din Proiectul Educatie Juridica Media si Comunicare #News247WorldPress in judetul Calarasi

Read Time46 Second

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi, publica calendarul activitatilor privind Educatie Juridica Media si Comunicare pentru anul scolar in curs. Avand in vedere orarul incarcat pentru clasele care au evaluari si alte examene nationale, activitatile vor fi desfasurate la alte clase pentru a nu aglomera timpul elevilor.

Decizia vine in sprijinul elevilor amintiti urmand ca pe parcursul anului scolar 2022-2023, pana la intrarea in examene si evaluari, absolut toti elevii sa poata avea la ore informatii din comunicare si media.

Se are in vedere cresterea gradului de informare, selectie si diseminare a informatiei, imagine personala, reputatie, exprimarea opiniei, dreptul la libera exprimare, bullying, hartuirea in social media, cat si alte teme.

Multumim profesorilor  si elevilor, conducerii ISJ Calarasi pentru suportul si intelegerea necesitatii unui astfel de proiect si mult succes tuturor la examene.

#media #comunicare #news247worldpress #isjcalarasi

Calendar – EDUCAȚIE MEDIA COMUNICARE

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.