#EducatieJuridicaArges: Astăzi 16 mai 2022 la Scoala Gimnazială ” Valea Brazilor ” Băiculești

Read Time1 Minute, 29 Second

Daca cele mai multe din activitatile de Educatie Juridica sunt la scoli si licee care au un acces relativ usor fiind in proximitate sau in Pitesti, domnul judecator Rebeca Ion de la Curtea de Apel Pitesti ajunge in scolile in care nu a calcat niciodata un judecator ori orice alt practician al dreptului.

De ce ? Este simplu …la invitatia conducerii,domnul judecator a ajuns la elevii din Baiculesti, unde au dezbatut impreuna aspecte punctuale privind informatia juridica.

Foto: Jud. Rebeca Ion in mijlocul elevilor.

Băiculești (în trecut, și Tutana-Băiculești) este o comună în județul ArgeșMunteniaRomânia, formată din satele AlunișuAnghineștiArgeșaniBăiculești (reședința), MăniceștiStejariTutanaValea BrazilorValea lui Enache și Zigoneni.

Comuna se află în vestul județului, în Gruiurile Argeșului, pe malurile râului Argeș, acolo unde acesta formează lacul de acumulare Zigoneni și primește apele afluentului Tutana, la sud de municipiul Curtea de Argeș. Este străbătută de șoseaua națională DN7C, care leagă Piteștiul de Sibiu prin Munții Făgăraș. Din acest drum, la Stejari se ramifică șoseaua județeană DJ704F, care duce spre vest la Poienarii de Argeș. La Valea Brazilor, acest drum se intersectează la rândul său cu șoseaua județeană DJ704H, care duce spre nord la Curtea de Argeș (unde se termină în DN73C), și spre sud la Merișani (unde se termină tot în DN7C).[4] Prin comună trece și calea ferată Pitești-Curtea de Argeș, pe care este deservită de stația Băiculești.(Wikipedia)

Multumim elevilor si profesorilor, domnului judecator si partenerului Curtea de Apel Pitesti pentru contributia vremelnica de peste 7 ani la Educatia Juridica din Arges.

Amintim ca Proiectul Educatie Juridica Arges II A fost semnat in anul 2019 impreuna cu Baroul Arge si Curtea de Apel ca parteneri si initiator News247WorldPress.Perioada de desfasurare este 2019-2023.

By

Robert Williams

David William

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.