Educatie Juridica #News247WorldPress si Curtea de Apel Pitesti la Școala Gimnazială “#VintilăBrătianu ” Ștefănești

Read Time45 Second

Astazi 23 Septembrie 2022 , la invitatia directoratului Școlii Gimnaziale “Vintilă Brătianu ” Ștefănești, domnul judecator Rebeca Ion (Curtea de Apel Pitesti) si editorul sef al agentiei britanice de stiri News247WorldPress au prezentat elevilor de clasa a VIII- a notiuni despre comunicare, comportament, consumul de droguri, violenta verbala si fizica, raspunderea cat si raspunsuri la intrebarile elevilor.

Foto: elevii impreuna cu jud. Rebeca Ion, Robert Williams

Amintim ca Proiectul Educatie Juridica II se deruleaza in perioada 2019-2023 si este initiat de catre agentia britanica de stiri News247WorldPress cu sustinerea Curtii de Apel Pitesti fiind partenerul traditional al News247WorldPress.

Multumim elevilor si profesorilor pentru accesarea si sustinerea Educatiei Juridice si invitam scolile, liceele, sa ne fie parteneri in continuare . Multumim partenerului Curtea de Apel Pitesti si domnului judecator Rebeca Ion pentru eforturile institutionale si personale avand in vedere ca absolut toate activitatile sunt cu titlu de gratuitate si neremunerate .

By

Robert Williams

David Williams

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.