#EducatieJuridica #News247WorldPress astazi la Liceul Tehnologic “Petre Ionescu Muscel ” #Domnești

Read Time1 Minute, 10 Second

Dupa seminarul  ,,consumul de droguri ” avut loc la Curtea de Apel Pitesti unde au fost dezbatute impreuna cu institutiile si expertii , astazi Liceul Tehnologic  ” Petre Ionescu Muscel” primeste vizita domnului judecator Rebeca Ion la invitatia elevilor si a profesorilor.

Foto: Jud. Rebeca Ion impreuna cu elevii.

Activitatile de educatie juridica din Proiectul Pilot Arges II sunt destinate elevilor, profesorilor, unitatilor de invatamant , este initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu instanta Curtea de Apel Pitesti pentru anii 2019-2023.

Urmariti canalul video youtube News247WorldPress  si sectiunea Project Education de pe siteul http://www.news247wp.com

Istoric:

Comuna se află în nord-estul județului, pe malurile Râului Doamnei. Este străbătută de șoseaua națională DN73C care leagă Câmpulung de Curtea de Argeș. La Domnești, acest drum se intersectează cu șoseaua județeană DJ731, care o leagă spre nord de Corbi și Nucșoara și spre sud de PietroșaniCoșești și Dărmănești (unde se termină în DN73).[4]  Comuna este alcătuită dintr-un singur sat.

Are o poziție geografică deosebit de avantajoasă, fiind aproape de cele trei centre economice importante al județului Argeș, care au avut o influență asupra dezvoltării comunei: Curtea de Argeș, Câmpulung și Pitești. Aici are loc târgul duminical – prilej de schimb al produselor agroalimentare, ce datează din anul 1897.

Comuna Domnești se află la o altitudine de 560 m față de nivelul mării.[5

Sursa: https://ro.wikipedia.org

By

Robert Williams

David William

About Post Author

#News247WorldPress

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and David William. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading