#TudorelButoi. De la copilăria printre barbugii și bișnițari la examenele picate, in interviu cu Adina Anghelescu-Stancu.

Read Time51 Second

Profesorul universitar Tudorel Butoi, reputat psiholog criminalist, nu mai are nevoie de prezentare.  Intr-un amplu interviu cu unul dintre cei mai reputati jurnalisti romani, acesta vorbeste despre viata si multe altele intamplate . News247WorldPress recomanda acest interviu tuturor care isi doresc o media constructiva, interesanta si deontologica.

În Ministerul de Interne, au existat oameni care au făcut istorie, care au lăsat ceva în urma lor, cu care poți să diseci problemele societății prin filtrul experienței profesionistului care a avut de-a face cu toate tipurile de personaje din palierul infracțional și ale cărui mesaje au greutate și valoare în timp. Profesorul universitar Tudorel Butoi, reputat psiholog criminalist, nu mai are nevoie de prezentare. 

Gândul a realizat cu profesorul Butoi un interviu de colecție, pentru că este pentru prima dată când veteranul polițist care a introdus în criminalistică detectorul de minciuni vorbește despre viața sa fără ocolișuri, cu sinceritate și aplomb.

Cititi art integral pe https://www.gandul.ro

Sursa: Gandul.ro

 

News247WorldPress

 

 

About Post Author

#News247WorldPress

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: