Educatie Juridica. Curtea de Apel Pitești și #News274WorldPress Colegiul Național “I.C Brătianu” Pitești.

Read Time45 Second

Prima zi de Primavara din anul 2023 este de tinut minte la Colegiul Național “I C Brătianu “Pitești. Martisorul consta in dezbaterea pe tema consumului de droguri si consecintele legale ale acestuia, dezbatere tinuta impreuna cu elevii si domnul  judecator Rebeca Ion. Elevii de la Colegiul Național “I C Brătianu ” nu sunt la prima activitate de educatie juridica avand in vedere ca activitatea de astazi precede celei de la Curtea de Apel Pitesti unde au fost dezbatute aspecte cu participanti si de la alte colegii ori licee.

Multumim elevilor si profesorilor, partenerului Curtea de Apel Pitesti, domnului judecator Rebeca Ion pentru stradaniile si eforturile facute in promovarea Proiectului Educatie Juridica Arges II, initiat de catre agentia britanica de stiri News247WorldPress.

Pentru materiale si interviuri cu caracter juridic va invitam sa subscrieti canalului youtube unde veti gasi absolut gratuit interviuri si dezbateri.

https://www.youtube.com/@news247wp/videos

By

Robert Williams

David William

About Post Author

#News247WorldPress

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: