Înalta Curte de Casație și Justiție anunță că activitatea tuturor secțiilor și compartimentelor sale de specialitate se va desfășura în cadrul imobilului situat în bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, București, Tronsoanele I-III.

Read Time1 Minute, 35 Second

COMUNICAT DE PRESĂ Urmare a începerii lucrărilor de renovare și extindere a sediului său principal, situat în str. Batiștei, nr. 25, sector 2, București, Înalta Curte de Casație și Justiție anunță că activitatea tuturor secțiilor și compartimentelor sale de specialitate se va desfășura în cadrul imobilului situat în bd. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, București, Tronsoanele I-III.

Transferul activității instanței supreme în noul sediu temporar va fi finalizat până la data de 1 august 2023, cu asigurarea continuității depline a activității instanței și fără afectarea termenelor de judecată și a programărilor deja stabilite. Justițiabilii și apărătorii lor, precum și celelalte persoane interesate pot obține informații de orientare și privitoare la dispunerea sălilor de judecată și a compartimentelor care desfășoară activitate de lucru cu publicul în cadrul noului sediu temporar al instanței supreme consultând anunțurile postate pe pagina de internet a Înaltei Curți de Casație și Justiție – http://www.iccj.ro, precum și afișate la noul sediu și la imobilul din str. Batiștei nr.25, București.

Datele de contact pentru corespondență electronică ale secțiilor și compartimentelor Înaltei Curți de Casație și Justiție, precum și adresele și datele de logare în aplicația „Dosar electronic” rămân neschimbate și pot fi folosite în continuare în condiții normale. Conform proiectului realizat prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, lucrările de reabilitare și extindere ale sediului principal al Înaltei Curți de Casație și Justiție se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ 12 luni și vor permite extinderea spațiilor de lucru, precum și a celor destinate publicului prezent în instanță.

Lipsa unui sediu adecvat pentru Înalta Curte de Casație și Justiție a constituit de foarte mulți ani o problemă operațională și logistică majoră pentru instanța supremă, aceasta impunând în ultimii ani scindarea activității judiciare a acesteia, prin transferarea Secției de contencios administrativ și fiscal în locația sa actuală

https://www.iccj.ro/wp-content/uploads/2023/07/comunicat-sediu-nou.pdf?fbclid=IwAR2aLn0w8HY2PSo_mlvIcLvvblR0qs1Y82Vv4L4MSrvXCXj9zWzxrbm9orE

About Post Author

Robert Williams

Robert Williams Editor in Chief News247Worldpress Justice News247

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from #News247WorldPress

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d