#UniversitateaApollonia Iasi prezinta interes in domeniul comunicarii, jurnalismului si al medicinei. Master “Comunicare Institutionala” o noutate necesara specialistilor

Read Time2 Minute, 9 Second

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  recomanda in continuare Universitatea Apollonia Iasi pentru facultatile, profesorii, baza materiala si multe alte necesare urmarii studiilor de licenta si master. Baza materiala si logistica pentru fiecare specializare este ultima generatie fie ca vorbim despre medicina, comunicare sau jurnalism fapt pentru care incurajam interesul  viitorilor studenti in alegerea ofertei de studiu la Univesitatea Apollonia Iasi.

This slideshow requires JavaScript.

Univesitatea Apollonia Iasi a fost premiata si mentionata de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress ani la rand pentru excelenta. Echipa News247WorldPress a absolvit cu brio si cu excelenta (nota 10) cursurile de zi licenta , continuam  la cursurile de zi master ” Comunicare Institutionala” unde va asteptam si pe voi.

British News Agency News247WorldPress announces the ,,Education Awards” 2021 for

British News Agency News247WorldPress announces the ,,Education Awards” 2021 for Romania

This slideshow requires JavaScript.

Foto: Prof.uni.dr.#VasileBurlui (Presedintele #UniversitatiiApolloniaIasi), Prof. univ.dr.av. #DumitruPopa (Decan #FSCApolloniaIasi)

 

Gabriela Mihalache

 Foto: Conf. univ. dr. Gabriela Mihalache, Rectorul Universității „Apollonia” din Iași

Mesajul Rectorului

Bun venit la Universitatea „Apollonia” din Iași, România!

Tinerii societății noastre, implicați în cunoașterea universală au așteptările unei oferte educaționale performante racordată la standardele de învățământ superior european și mondial. Universitatea „Apollonia” din Iași reprezintă o instituție de prestigiu, care conferă studenților un program de studii profesionist, care se completează cu activitatea de cercetare, în contextul unei opțiuni educaționale academice.

Având șansa de a se afla în Iași, oraș de cultură cu răsunet național și mondial, Universitatea „Apollonia” din Iași oferă studenților noștri romantismul eminescian al florilor de tei, alături de posibilitatea formării educaționale a unui intelectual de clasă, prin prezența în sala de concerte a Filarmonicii, combinată cu fascinația Operei Române a Teatrului Național.

În cadrul unui program de învățământ bogat se remarcă diversificarea specialităților medicale, alături de învățământul jurnalistic și de comunicare, completate de programe de învățământ postuniversitar.

Universitatea „Apollonia” din Iași pregătește medici stomatologi, specialiști în balneofiziokinetoterapie și recuperare, în tehnica dentară și asistenți de medicină generală. Alături de specialitățile medicale venim în întâmpinarea cerințelor pieței muncii, prin formarea de jurnaliști și specialiști în științele comunicării.

Beneficiem de condiții occidentale de învățământ care oferă o pregătire temeinică teoretică și practică.

British News Agency News247WorldPress announces the Education Awards in Romania.

 

Materialul se doreste a fi informare si prezentare obiectiva a unei institutii  de invatamant superior, vine in sprijinul si informarea celor interesati de educatie si perfectionare.

Info pe siteul Uversitatii Apollonia Iasi

https://www.univapollonia.ro/

 

By

Robert Williams

David William

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.