Project Justice: Tribunalul Olt: “Marirea perioadei de scolarizare de la 2 la 3 ani este excesiva,conduce la croninicizarea deficitului de personal.”(interviu)

Read Time41 Second

Agentia Britanica de Stiri News247WordlPress deschide seria interviurilor numite generic ,,Project Justice” in care toate instantele si parchetele din Romania, institutii din sistemul judiciar raspund intrebarilor noastre, pentru ca dumneavoastra sa fiti informati si sa dobanditi cunostiinte solide privind activitatea sistemului judiciar romanesc.

Educatia Juridica a societatii este un deziderat al News247WorldPress si o continua preocupare soldata cu Proiectul Educatie Juridica Arges I-II, #ProjectJustice, Interviurile #News247WordlPress cat si #ProjectEnforcement.

Conducerea Tribunalului Olt,  raspunde in cifre si date pentru instantele din jurisdictie intrebarilor  News247WorldPress, fapt pentru care va indemnam sa aveti respectul si increderea in munca acestora. Cauzele sunt instrumentate cu mari lipsuri de personal, uneori logistice si de infrastructura la nivelul unor  instante si parchete  din Romania.

Multumim respondentilor si dumneavoastra cititorii pentru timpul acordat.

Citeste interviul integral presedinte Tribunalul Olt

By

Robert Williams

David William

About Post Author

Robert Williams

News247WorldPress is a UK News Agency. The Agency was founded in August 2014 by Robert Williams and L. J. Rothschild. As an international news agency we cover all the important top news of the day in text, pictures and graphics in many languages: German, English, Romanian and more...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.